Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

МДКП „Розділтеплокомуненерго” зловживало монопольним становищем

Львівське обласне територіальне відділення визнало порушення законодавства про захист економічної конкуренції, що вчинені МДКП „Розділтеплокомуненерго” у вигляді зловживання монопольним становищем на ринках послуг з централізованого водопостачання та водовідведення. Про це повідомили в прес-центрі АМКУ у Львівській області.
Підприємство застосовувало тарифи на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, у які включено не погоджені (згідно з підпунктом 10.3 розділу 10 Порядку формування водопостачання) уповноваженим органом витрати на здійснення капітальних вкладень (за рахунок прибутку), що призвело до ущемлення інтересів споживачів категорій „бюджетні організації” та „інші”, що було б неможливим за умов існування значної конкуренції на ринках.
Також виявлено, що розрахунок, подання на затвердження та затвердження тарифів для трьох категорій споживачів, суперечать додатку № 1 до розділу 9 Порядку формування водопостачання, що призвело до ущемлення інтересів споживачів категорії „інші”, що було б неможливим за умов існування значної конкуренції на ринках.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ