Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

MEGOGO надає знижки донорам платформи ДонорUA

Медіасервіс MEGOGO надає донорам крові, зареєстрованим на ДонорUA, 12 днів доступу до передплати «Максимальна» та 50% знижки на наступні 3 місяці.
Фото: volynnews

Акція діє з 1 жовтня до 31 грудня поточного року.

«Дякуємо партнерам, які підтримують донорський рух та роблять саме донорство цікавішим і сучаснішим. Донори крові усвідомлюють свою роль і без заохочення, проте прояви підтримки й подяки ніколи не є зайвими для людей, на яких так багато тримається сьогодні», — коментує Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України». 

Донори, зареєстровані на ДонорUA, отримують 100 балів за кожну безоплатну донацію. У період з 1 жовтня до 31 грудня 2023 року бали за одну донацію можна обміняти на промокод від MEGOGO та активувати його на сайті або у застосунку на Smart TV. За умовами співпраці із ДонорUA ви отримуєте:

  • 12 днів доступу до передплати «Максимальна»;
  • знижку -50% на наступні 3 місяці передплати цього ж тарифу. 
 

Отримати свій промокод можна у кабінеті донора в розділі «Бонусна програма» з 1 жовтня, навіть якщо у вас є невикористані бали за підтверджені донації. Пропозицією можна скористатися один раз на особу в період акції.

Реєструйтеся на сайті ДонорUA, здавайте кров системно і зручно, та користуйтеся спеціальними можливостями для донорів. Ваша кров переможе!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ