Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Мер Чернівців розпорядився перекрити дороги на в'їзд та виїзд з міста

Мер Чернівців розпорядився перекрити дороги на в'їзд та виїзд з міста (їздити можна тільки екстреним службам і перевізникам важливих для міста товарів). Про це сьогодні, 21 березня, повідомили Гал-інфо у прес-службі Чернівецької міської ради.

Відповідно до розпорядження міського голови Олексія Каспрука, на виконання рішення позачергової міської постійно діючої комісії з питань техногенно екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в Чернівцях управлінню патрульної поліції в місті до стабілізації епідемічної ситуації доручено з 20 березня повністю перекрити рух транспорту на в’їзді/виїзді м.Чернівців (об’їзне кільце Магала на перехресті вулиць Січових Стрільців та В.Александрі).

Начальнику міського комунального підприємства «МіськШЕП» доручено на час перекриття встановити будівельні блоки з обох сторін мосту через Прут на вул.Січових Стрільців та відповідні дорожні знаки для об’їзду ділянки.

По суті: 

• Мер Чернівців розпорядився перекрити дороги на в'їзд та виїзд з міста (їздити можна тільки екстреним службам і перевізникам важливих для міста товарів). Дітям до 14  років заборонили виходити в місто без супроводу дорослих. На ринки, діючі супермаркети і невеликі магазини, і інші об'єкти.

• На Тернопільщині ввели надзвичайну ситуацію. Хворим виявився священнослужитель

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ