Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

30 грудня на Франківщині оголосили днем жалоби за загиблими

На Івано-Франківщині 30 грудня оголосили днем жалоби за загиблими у пожежі в Косівській центральній районній лікарні.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Про це повідомила на Facebook-сторінці голова облдержадміністрації Світлана Онищук, - передає "Суспільне".

"З огляду на трагічні події 30 грудня на Прикарпатті оголошено днем жалоби. Тож просимо обмежити розважально-концертні заходи та ввести зміни до програм місцевих теле- та радіопередач", - йдеться у дописі.

Голова Косівської громади Юрій Плосконос у коментарі Суспільному розповів, що наразі половина Косівської центральної районної лікарні - без теплопостачання через пожежу, яка сталася увечері 28 грудня.

"Для міста - це велика трагедія. Залишилися два корпуси, зараз туди евакуювали пацієнтів з трьох відділень: пологового, травматологічного та хірургії. Очікуємо завершення слідчих дій, щоб відновити теплопостачання", - розповів Юрій Плосконос.

Нагадаємо, як писало раніше Гал-інфо, 28 грудня о 21:22 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в палаті реанімаційного відділення на першому поверсі чотирьохповерхової будівлі Косівської ЦРЛ на Івано-Франківщині.

У палаті виявили тіла 2 загиблих осіб (лежачі хворі), постраждали 4 особи (медперсонал, 2 - у тяжкому стані та 2 - у стані середньої тяжкості госпіталізовано з опіками до лікарні). Підрозділи ДСНС врятували 3 хворих з сусідньої палати. До прибуття підрозділів персонал лікарні евакуював 12 хворих.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ