Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мер Полтави побився з нардепом Капліним

Мер Полтави Олександр Мамай та народний депутат Сергій Каплін побилися під час сесії Полтавської міської ради. Втікаючи з місця події, Мамай збив депутата міської ради та ще кількох людей.

Перед початком сесії біля будівлі мерії зібралися мітингувальники, які вимагали від міської влади встановити плату за проїзд у громадському транспорті в розмірі 3 гривень, яку нещодавно підвищили до 4 гривень, пише місцеве видання "Полтавщина", повідомив 5 канал.

На початку сесії прихильники Капліна увірвалися до сесійної зали, Мамая заблокували, проте він встиг показати журналістам документ з тарифами на проїзд в інших містах, який свідчив про відсутність тарифів вартістю 3 гривні.

Близько 10:20 побилися Мамай, Каплін, активісти та депутати міськради. Були виламані двері й розбиті меблі.

Мамай викликав міліцію, але правоохоронці втрутитися в хід подій не змогли, оскільки двері до залу були забарикадовані. Згодом до мерії приїхали швидка допомога і рятувальники.

За інформацією очевидців, мер закрився в кабінеті заступника В'ячеслава Стеценка, де він потім відчув нездужання, тому двері в кабінет вирішили зламати. У присутності міліції Мамай сам відкрив двері, вийшов з кабінету і прорвався у внутрішній двір міськради до автомобіля. Незважаючи на те, що Каплін пробив колесо його машини, мер спробував вирватися з оточення. В результаті він збив кілька людей, в тому числі й депутата Полтавської міськради Олександра Шамоту, передає видання. 

В.о. начальника Жовтневого районного відділу міліції Полтави Сергій Бейгул заявив, що мера потрібно доставити до відділу для оформлення ДТП. Для цього він попросив відкрити проїзд. На що Каплін та Шамота відповіли, що краще поки Мамая не випускати. Мер заявив, що натиснув на газ, тому що була реальна загроза його життю.

Водночас Шамота сказав, що Мамай здійснив замах на його життя, адже на капоті автомобіля, за словами постраждалого, залишилася його кров.

 

 

 

 

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ