Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мережа Фокстрот відкриває новий магазин у львівському ТОЦ Fabrik

29 липня всеукраїнська мережа електроніки та побутової техніки запускає свій дев’ятий магазин у Львові – у торгово-офісному центрі Fabrik (вул. Стрийська, 45), що також нещодавно відкрився для відвідувачів.

Це перший магазин ритейлера, який запущено під час повномасштабної війни з росією

Фокстрот у ТЦ Fabrik – це 850 квадратних метрів торгівельної площі (при загальній в 1100 м2) з сучасною технікою для оселі й дозвілля та корисними девайсами.

Оформлення магазину відповідає загальному брендингу всієї мережі, але з використанням останніх новацій у дизайні. Приміром, під дахом «білого хабу» (адміністративного «серця» магазину») також облаштовано й зону для оформлення споживчих кредитів. Такий формат введено при модернізації магазинів наприкінці минулого року.

Товарну матрицю сформовано з посиленням в категорії IT та digital (смартфони, планшети, ноутбуки тощо) з рівномірним наповненням великої та дрібної побутової техніки, телевізорів, аксесуарів та ін. У тому числі, працює інтернет-полиця з доступним асортиментом та з можливістю доставки в магазин або ж додому.

До того, ж з нагоди відкриття протягом 29-31 липня Фокстрот у ТОЦ Fabrik підготував для покупців:

  • знижки до мінус 50%;
  • 100 000 бонусів за покупки;
  • безкоштовну доставку.

– Сподіваємося, що цей магазин, як і наші інші об’єкти у Львові, стане одним із улюблених місць для українських сімей, де можна зануритися у світ сучасних гаджетів, отримати професійну пораду і зробити приємну й корисну покупку, – зазначив Олексій Зозуля, СЕО Фокстрот.

Зазначимо, під час війни ритейлер залишається одним з найбільших працюючих продавців електроніки в Україні, продовжує відновлювати роботу своїх магазинів в умовно безпечних регіонах та підтримує ЗСУ. За останні 5 місяців Фокстрот передав техніки на потреби захисту України загальною сумою 10,5 млн грн.

Станом на кінець липня в мережі Фокстрот працює 110 магазинів, з них 15 – як точки видачі онлайн-замовлень, а також продовжує функціонувати інтернет-магазин foxtrot.ua.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ