Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів хоче провести українсько-баварську робочу комісію

Львівська міська рада ініціює проведення у Львові засідання Постійної українсько-баварської робочої комісії. Листи з відповідною пропозицією надіслали Президенту України Петру Порошенку, Прем’єр-міністру Арсенію Яценюку та главі Адміністрації Президента Борису Ложкіну. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, місто звернулось із проханням провести засідання 21-22 квітня – одночасно із Конференцією «Децентралізація влади – сучасні виклики та можливості», організованою Фондом Ганса Зайделя спільно з Інститутом врядування. Окрім того, на ці ж дати до міста запросили Горста Зеєгофера, Прем’єр-міністра Баварії – на чолі великої німецької бізнес-делегації.

«Львів – це одне з найбільш інвестиційно привабливих міст України, з новими перспективами розвитку економіки, за рахунок залучення інвестицій та налагодження співпраці з іноземними партнерами у галузях транспорту, управління комунальним майном, ІТ та сектору соціальних послуг: Леоні, ОДВ Електрик, Електротранс, КЛІНГСПОР, Bader та інші. Беручи до уваги гнучкі умови для іноземних стартапів та численну кількість підприємств з німецькими інвестиціями, зареєстрованих у Львові, саме з нашого міста повинна розпочатися змістовна дискусія, спрямована на сприяння збільшенню інвестиційної присутності Німеччини в Україні», – йдеться у відповідному листі.

Відтак, зважаючи на те, що в квітні у Львові відбудеться конференція, присвячена питанням децентралізації влади, міськрада звернулась із пропозицією провести обидва згадані вище заходи паралельно, для отримання максимального ефекту активізації та посилення діяльності реформаторів в Україні, а також поглиблення українсько-німецької співпраці та обміну досвідом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ