Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мерія обіцяє цієї ночі посилити прибирання снігу

Як повідомив Олександр Одинець, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, снігоприбиральна техніка продовжує працювати, а вночі роботу буде підсилено. До роботи залучають всю прибиральну техніку і понад 2,5 тис працівників.

Про це інформує пресслужба ЛМР.

«Зараз по прибиранню снігу працюємо нон-стоп. Залучаємо практичну всю техніку, яка передбачена для таких цілей, і весь людський ресурс. Так, при підготовці до зими ми задекларували що маємо 137 одиниць техніки. З неї безпосередньо прибиральної є 96 одиниць. Ця прибиральна техніка в повному обсязі працювала минулої ночі, розчищали усі магістральні вулиці, однак сніг знову їх притрушував. Працює техніка зараз, впродовж дня. Залучаємо до прибирання також приблизно 2,5 тис. працівників. Активні роботи будуть продовжуватися вночі, бо так виглядає, що сніг не буде припиняти падати.

Якщо відзначити якісь проблемні моменти, то вони залишаються такими ж, що й минулого року - це запарковані вулиці, зокрема внутрішньо квартальні, через що важко проїхати техніці.

Прибираємо в населених пунктах Львівської громади. Єдине, є такі ділянки в населених пунктах Львівської МТГ – зокрема у с. Зарудці, Зашків, Завадів, Лисеничі, Винники, які обслуговуються департаментом дорожнього господарства ЛОДА. Ми проводили з ними розмови і скеровували відповідні листи перед зимовим сезоном щодо того, що мають забезпечити розчищування відповідних вулиць, які у них на обслуговуванні.

Також, хочу нагадати усім власникам приватних будівель, споруд, що вони мають забезпечити прибирання території біля своїх закладів. Також мають слідкувати за станом дахів, щоб не нависали бурульки чи снігові брили. За необхідності ми готові допомогти, але їхня відповідальність за належний стан зберігається», - розповів Олександр Одинець.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ