Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мери Буська, Стебника та Нового Калинова одержали відзнаки від Юлії Тимошенко

Міські голови Буська, Стебника та Нового Калинова, котрі перемогли на місцевих виборах під прапором «Батьківщини», одержали партійні нагороди з рук лідера партії. Нагородження відбулося під час з’їзду «Батьківщини», що пройшов у суботу у Києві, повідомив кореспондент Гал-інфо.
Юлія Тимошенко вітає міського голову Буська Ростислава Сліпця з перемогою на виборах. Фото Олега Огородника

Серед трьох міських голів тільки Петро Старосольський, мер Стебника, очолив місто уперше. Натомість голова Буська Ростислав Сліпець та голова Нового Калинова Богдан Юзвяк продовжили своє перебування на посадах. За словами Ростислава Сліпця, перемогти вдруге важче, ніж в перший раз.

«Я обраний на посаду міського голови вдруге, причому цього разу я перевершив результат 2010 року. Тоді я набрав 40%, тепер 70%, що свідчить, що люди мене підтримали. Моя увага була прикута до проблем доріг та ЖКГ, зокрема, проблем багатоповерхових будинків. Гадаю, люди саме це оцінили», – розповів міський голова Буська.

Загалом аналогічні відзнаки від лідерки «Батьківщини» одержали 33 мери українських міст. Саме стільки міських голів представляють за результатами місцевих виборів ВО «Батьківщину».

Нагадаємо, що в суботу у Києві відбувся урочистий з’їзд депутатів всіх рівнів Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина», під час якого Юлія Тимошенко закликала депутатів місцевих рад негайно брати владу в регіонах до своїх рук. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ