Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Мешканці Львівщини задекларували 268 млн грн

Станом на 27 лютого мешканці Львівщини подали 3 071 декларації про майновий стан і доходи, задекларували загалом 268,3 млн гривень, повідомили в ГУ ДФС у Львівській області.

Найбільшу кількість з поданих декларацій складають:

901 декларації - задекларовано дохід у вигляді спадщини від членів сім’ї не першого ступеня споріднення на суму 116,8 млн гривень;

187 декларацій ­- задекларовано доходи від здавання майна в оренду на суму 1,9 млн гривень;

85 декларацій - задекларовано дохід від продажу рухомого та нерухомого майна на суму 29,7 млн гривень;

7 декларацій - задекларовано громадянами, які одержали інвестиційний дохід. Сума задекларованих доходів становить - 3,9 млн гривень.

За результатами проведених перерахунків 1 066 громадянам підлягає додатково до сплати 7,6 млн грн податку на доходи фізичних осіб та 1,9 млн грн військового збору.

5 громадян задекларували одержані доходи в сумі більше 1 млн грн. Сума задекларованих доходів становить – 31,7 млн гривень.

Громадянам, які в 2016 році отримували доходи від операцій з інвестиційними активами (цінними паперами, деривативами, корпоративними правами, вираженими в інших, ніж цінні папери, формах) необхідно подати до органу фіскальної служби за місцем реєстрації декларацію про майновий стан і доходи. При цьому декларація подається у будь-якому випадку, незалежно від того, чи отримав громадянин інвестиційний прибуток або збиток, та незалежно від того, чи сплачувався податковим агентом податок з доходів інвестора.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ