Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мешканців Львівщини запрошують поглибити знання про соціальне підприємництво

Упродовж 18-19 травня у Центрі Шептицького відбудеться Social step. Це подія, спрямована на підвищення знань про соціальне підприємництво.
Мешканців Львівщини запрошують поглибити знання про соціальне підприємництво

Зокрема, у межах заходу учасники зможуть пропрацювати свою ідею, отримати рекомендації та іншу необхідну інформацію для реалізації свого проекту, познайомитись зі справжніми експертами цієї справи та знайти однодумців.

Для участі запрошуються усі охочі віком від 17 до 35 років.

Серед спікерів:

  • Олексій Адамів - засновник Ukrainian Business Marathon, розкаже про мотивацію та зарядить нею учасників для досягнення цілей;

  • про побудову бренду нам розказуватиме Юлія Мусаковська - Сhief Marketing Officer компанії PLVision, 15+ років досвіду у сфері маркетингу та комунікацій у міжнародному бізнесі, тривалий час розвивала великі аутсорсинг-бренди, серед втілених проектів - відзначені нагородами Horizon Interactive Awards та Ukrainian Design: The Best Of, співзасновниця мітапів Marketing Lessons Learned, авторка і викладачка курсу Marketing for Professionals у Lviv IT School.

  • Христина Луців - грантовий та проектний менеджер ГО, брала участь у реалізації молодіжних ініціатив та міжнародних проектів, працює у німецько-українському проекті "Київський діалог", а учасникам розкаже власне про соціальне підприємництво;

  • Анна Костюк розповість вам про гранти і де їх шукати, а також багато цікавої інформації про перспективи розвитку свого соціального підприємництва.

Організатор - Львівський обласний молодіжний центр.

Як бонус, охочі можуть презентувати свій проект та позмагатись з іншими учасниками за наставника, який допоможе і консультуватиме у реалізації проекту.

Реєстрація триває до 16 травня за посиланням. Кількість місць обмежена.

Додаткова інформація та відповіді на запитання за контактами: Богдана: +380954634113,  Марта: +380973232010.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ