Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мікрофони Rode: що обрати для домашнього продакшену

Світовий лідер з виробництва мікрофонів, компанія з Австралії Rode, сформувала свою репутацію у тому числі завдяки увазі до нетипового з професійної точки зору користувача. Мова звісно ж йде про спеціалістів, максимально далеких від комерційного звуку, але таких, що потребують саме його - репортерів, журналістів, блогерів, онлайн викладачів, авторів відео контенту і так далі. Саме для них у свій час з'явилися спеціалізовані моделі plug-and-play - мікрофони, що під'єднуються до комп'ютера або ноутбука, не потребують складних маніпуляцій з налаштування і компетенцій для успішного використання. Докладніше про можливості та специфіку споживацьких мікрофонів розкаже фахівець інтернет-магазину Музлайн.

роде

Простота і універсальність

Споживацькі мікрофони Rode - це апарати, обладнанні інтерфейсом usb, який дозволяє миттєво під'єднувати їх до робочої платформи у вигляді ПК або ноутбука, і здійснювати запис або трансляцію звуку онлайн у доволі високій якості. За специфікою такі мікрофони здебільшого є:

  • направленими;
  • орієнтованими на роботу з голосом (мовленням);
  • мобільними і простими для розгортання у будь-яких умовах роботи;
  • універсальними і практичними.

Додатковий плюс моделей - прийнятна вартість, яка робить мікрофони з інтерфейсом USB доступними широкому колу користувачів.

Продуманий дизайн

Одна з найяскравіших і помітніших рис, яка вирізняє USB мікрофони з-поміж інших моделей, це їхній дизайн. Найпопулярніші та найзатребуваніші моделі з цієї категорії, як правило, мають інтегровану стійку для розміщення апарату на столі і помітну естетику, яка дозволяє використовувати мікрофон в тому числі і в кадрі під час зйомок відео для платформ в інтернеті. За необхідності всі мікрофони можуть бути розміщені і на стандартних кронштейнах, але, зазвичай, можливостей і мобільності вбудованих тримачів достатньо, аби досягти максимального комфорту та ефективності в роботі з девайсом. За їхньою допомогою можна регулювати положення і нахил мікрофону відносно до джерела звуку, легко і без зусиль облаштовувати зручні робочі умови навіть вдома, або, що називається, в полях.

роде микрофон

Комплекс всіх цих факторів зробив USB микрофон Rode дуже популярним вибором серед вітчизняних користувачів - спеціалісти інтернет-магазину Muzline звітують, що вони є справжніми бестселлерами і будуть утримувати своє положення і в найближчому майбутньому.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ