Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міліція розгортає наметові містечка для активістів, які блокуватимуть Крим

Херсонська міліція встановить для активістів, які блокуватимуть в'їзд вантажівок до анексованого Криму, намети та туалети, а також забезпечить водою і харчами. Таке повідомлення з’явилося сьогодні, 18 вересня, на сторінці заступника начальника УМВС у Херсонській області Іллі Ківи.

Міліціонер написав: "МВС у Херсонській області буде забезпечувати захист волевиявлення українських громадян! Провели нараду з губернатором області, на якому вирішили забезпечити наметами, водою, харчуванням, медичною допомогою людей, які приїхали для проведення мирної акції по блокуванню окупованій території. Батальйон МВС України "Херсон" і спецназ міліції забезпечують правопорядок! Служити і захищати!"

Про хід підготовки офіцер розповів виданню "Крим. Реалії": "Готуємо наметове містечко, туалети, підвозимо воду, забезпечуємо харчуванням". За його словами, намети встановлять на кожному із трьох напрямів кордону, а їх кількість залежатиме від того, скільки активістів братиме участь у блокаді.

"Ми підключили Нацгвардію і на сьогодні повністю контролюємо ситуацію, проводимо наради з активістами, з тими організаціями, які виявили бажання брати участь у цій акції. Ми хочемо, щоб цей процес був контрольований, щоб це не перетворилось на хаос і противник не використовував ситуацію для підриву ситуації у країні", – наголосив Ківа.

Нагадаємо, кримськотатарські активісти мають намір заблокувати пересування вантажівок, які везуть товари до окупованого Росією Криму, опівдні 20 вересня.

5 канал

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ