Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міліція забрали рештки розбитої телекамери: конфлікт у Сокільниках

На в виклик працівників львівського телебачення міліція зі Львова в Сокільки їхала 1 годину. Приїхавши, міліціонери забрали рештки розбитої камери та взяли попередні свідчення. Про це Гал-інфо розповів редактор Львівської обласної державної телерадіокомпанії Ярослав Панчишин.

Також на місце події приїхав прокурор Пустомитівського району Роман Труба.

Нагадаємо, як повідомило Гал-інфо, 22 травня близько 17.00 у селі Сокільники голова сільської ради Михайло Криса під час зйомок телевізійного сюжету вихопив камеру з рук оператора ЛОДТРК і розбив її на друзки.

«Наш оператор знімав сюжет щодо земельного конфлікту у Сокільниках, аж тут раптом на машині під’їхав сільський голова із сином. Чиновник вихопив камеру в оператора і розбив її. Розбита не тільки камера, але й касета, на яку було віднято матеріал. Наразі ми далі перебуваємо в Сокільниках і чекаємо на приїзд міліції»,— сказав Ярослав Панчишин.

Редакція Гал-інфо неодноразово телефонувала в приймальню сільської ради Сокільників, але домовитись про коментар так і не змогли. Оскільки, голови сільради Михайла Криси щораз не було на робочому місці.

Додамо, що село Сокільники лежить приблизно в десяти кілометрах від центру Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ