Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міненерговугілля вжило заходів для забезпечення надійного електропостачання виборчих дільниць

Міністерство енергетики та вугільної промисловості України вживає всіх необхідних заходів для забезпечення надійного електропостачання виборчих дільниць під час проведення виборів Президента України 31 березня 2019 року, - повідомляє прес-служба Міненерговугілля.

Зокрема, надано доручення ліцензіатам з розподілу електричної енергії розробити комплекс заходів з перевірки та оцінки технічного стану мереж електропостачання відповідних установ, забезпечити їх реалізацію та організувати чергування ремонтно-експлуатаційного персоналу. ДП ʺНЕК ʺУкренергоʺ доручено забезпечити координацію проведення аварійно-відновлювальних робіт у випадку відключень електропостачання та інформувати Міненерговугілля кожні 2 години стосовно відключень, починаючи з 6:00 31.03.2019 і до закінчення підрахунку результатів голосування.

На щоденній ранковій селекторній нараді, проведеній генеральним директором Директорату енергетичних ринків Ольгою Буславець, електропостачальними компаніями відзвітовано про проведену роботу, зокрема:

  • видані накази по підприємствах стосовно забезпечення надійного та сталого електропостачання виборчих дільниць;
  • складені графіки чергування ремонтно-експлуатаційного персоналу на час проведення виборів;
  • здійснено обстеження електричних мереж, що живлять виборчі дільниці, виконано їх ремонт і приведено у відповідність до схем нормального режиму;
  • підготовлено резервні джерела живлення для забезпечення безперебійного електропостачання у разі виникнення аварійних ситуацій.

Також Міненерговугілля України організовано співпрацю між Службою безпеки України, Міністерством внутрішніх справ України та Державною службою України з надзвичайних ситуацій з метою своєчасного реагування та уникнення дестабілізації під час роботи виборчих дільниць.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ