Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Здоров'я

Мінфін оновлює аналітичний інструмент про Фонд боротьби з COVID-19

Дашборд містить актуальну детальну інформацію про напрями виділення коштів Фонду та пріоритетні заходи й касові видатки по них, а також дозволяє провести потрібний аналіз даних за допомогою вбудованих фільтрів. Про це повідомили 4 грудня у пресслужбі Міністерства фінансів.

Раніше Мінфін вже оновлював цей інструмент запуском мобільної версії, інформацією в розрізі головних розпорядників коштів та сфер їх спрямування. Цього разу ми додаємо можливість аналізувати дані в розрізі окремих бюджетних програм. Для цього в аналітичному інструменті додано окрему вкладку із інформацією про використання коштів у розрізі окремих бюджетних програм із максимальною деталізацію заходів, на які спрямовуються кошти. Також на всіх вкладках додано можливість фільтрувати дані за кодами бюджетних програм (КПКВК).

Ознайомитися з оновленим аналітичним інструментом можна нижче, або в спеціальному розділі на сайті Мінфіну, який містить актуальну інформацію щодо використання коштів Фонду та /посилання/ на чинні нормативно-правові документи щодо діяльності Фонду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ