Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міністерство міжнародного розвитку Уряду Великобританії надало кошти для реалізації у Дрогобичі чотирьох проектів, корисних для громади

19 червня за участю заступника міського голови Дрогобича Б. Пристая відбулося засідання конкурсної комісії, до якої ввійшли представники влади і громадськості. Конкурсна комісія оцінювала проекти від ініціативних груп та підприємців, які реалізовуватимуться у рамках програми “Гордість громади”, яку адмініструє клуб “Соціс” і коаліція громадських організацій.
Міністерство міжнародного розвитку Уряду Великої Британії надало 4 тисяч 400 гривень для реалізації у Дрогобичі 4-5 проектів, які б мали користь для громади. Конкурсна комісія обрала 4 проекти, на які розподілено кошти. Проект “Чисте місто” передбачає належне прибирання парку культури і відпочинку і порізку старих дерев. Автори проекту “Новий день” пропонують створення літнього табору дитячого дозвілля для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. У проекті “Літо 2006: двір моєї мрії” запропоновано облаштувати для дошкільнят в одному з мікрорайонів міста дитячий майданчик, провести два дитячі фестивалі. Відзначила експертна рада проект “Добродій року”, який предбачає, що всі громадяни міста, які здійснюють організаційну і фінансову підтримку соціальних програм, заходів, будуть відзначатися у книзі “Літопис добрих справ”. А на окремому електронному сайті жителі міста вестимуть своє голосування і оберуть номінантів, яких нагороджуватимуть відзнаками на урочистостях. Наданих коштів не вистачатиме для реаліції проектів, тому планується звернутися за допомогою до представників місцевого бізнесу. Про це повідомили в Управлінні з питань внутрішньої політики Львівської ОДА.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ