Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Міністр Аваков виграв суд у депутата Лещенка

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, 24 жовтня Апеляційний суд Києва розглянув апеляційну скаргу народного депутата Сергія Лещенка і виніс остаточне рішення – Лещенко повинен спростувати всі обвинувачення, які принижують честь та гідність, в бік МВС та самого міністра. Про це повідомили в МВС.

«Суд визнав недостовірною та такою, що принижує честь та гідність, інформацію, яку народний депутат Лещенко поширив у виданні «Deutsche Welle»,- сказав Арсен Аваков.

Народний депутат Лещенко зобов’язаний спростувати поширену інформацію та розмістити її на тому ж таки сайті.

«Збір інформації, відносно мене, з метою з’ясування джерел моєї інформації, а також подальшої дискредитації»

«Технічну функцію виконує МВС»

«Тут злочин скоєно посадовими особами МВС, які вставили мій номер в запит на прослуховування, знаючи, що це я, а представляючи мене зовсім іншою людиною, яка підозрюється в кримінальних правопорушеннях», - йшлося в інтерв’ю депутата.

Ще 13 червня Подільський районний суд міста Києва виніс рішення, за яким нардеп повинен був спростувати інформацію, яку він озвучив і інтерв’ю для «Deutsche Welle», але нардеп подав апеляційну скаргу.

24 жовтня 2017 року Апеляційний суд відхилив його скаргу нардепа і набуло чинності рішення Подільського районного суду від 13 червня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ