Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Міністр енергетики Насалик запропонував громадському діячу купити свій Mercedes

Міністр енергетики Насалик запропонував громадському діячу купити свій автомобіль. Пропозицію продажу міністр зробив у Facebook.

Чиновники і міністри купують нові VIP авто за ціною битих ?

Після того, як бізнесмен і громадський діяч Олексій Тамразов опублікував на своїй Facebook сторінці інформацію про сумнівну вартість придбаного міністром енергетики Насаликом автомобіля Mercedes Benz s500L 4-matic 2015 року випуску за 1,35 млн грн, міністр у відповідь запропонував придбати в нього цей автомобіль.

"Олексій! Готовий Вам продати цю машину , за суму купівлі + ремонтні роботи .Але ,як добропорядних продавець повідомляю Вам, що задні ліві двері , багажник і задня ліва арка і лівий поріг замінені.Вам як людині , що працює в експертній раді - скидка 10 відсотків )).Пробіг 103 тис.км", - написав Міністр.

Бізнесмен Тамразов погодився на таку купівлю, але попросив надати інформацію про ремонт вказаного автомобіля: 

- Так, я готовий. Можна дізнатися період коли ремонтували, телефон (або адресу чи назву) СТО де робили ремонт? отримати рахунок або акт виконаних робіт щоб дізнатися деталі. Якщо розмова серйозна.

Схоже Ігор Насалик не очікував на такий розвиток подій, і схоже передумав продавати автомобіль, тому що так і не надав запитувані документи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ