Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міністр оборони України провів зустріч з Міністром оборони Латвії

Фото: МОУ
Фото: МОУ
Фото: МОУ
Фото: МОУ
1/2
Сьогодні, 12 лютого, в рамках робочого візиту української делегації до штаб-квартири НАТО, Міністр оборони України Андрій Загороднюк провів робочу зустріч з Міністром оборони Латвійської Республіки Артісом Пабрісом. Про це інформує прес-служба МОУ.
Андрій Загороднюк подякував латвійським колегам за послідовну підтримку України, а також надання матеріально-дорадчої допомоги Збройним Силам України та реабілітацію українських військових у Латвії.

В ході зустрічі сторони обговорили поточний стан співробітництва в оборонній сфері за напрямками державних закупівель, підготовки українських військових, кібернетичної безпеки та територіальної оборони.

Андрій Загороднюк поінформував латвійську делегацію про поточну безпекову ситуації в Україні та стан реформування оборонного відомства. В цьому контексті українська сторона окреслила перспективні напрямки співробітництва між оборонними відомствами України та Латвійської Республіки.

У свою чергу, латвійські колеги висловили повну підтримку України у готовності приєднатися до Програми розширених можливостей НАТО.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, 12 лютого Міністр оборони України провів зустріч з Міністром національної оборони Польщі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ