Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мінветеранів: Бойовий досвід захисників і захисниць стане у пригоді у цивільному житті

Наші Захисники і Захисниці матимуть змогу застосовувати свої військові навички у цивільному житті.

Про це наголосила генеральна директорка Директорату стратегічного планування та євроінтеграції Міністерства у справах ветеранів України Світлана Березіна, передає Урядовий портал.

Вона зазначила, до інституту помічника ветерана, який невдовзі розпочне впроваджувати Мінветеранів, будуть залучені кар'єрні радники. Вони допомагатимуть складати резюме ветеранам і ветеранкам з урахуванням набутого ними нових навиків і досвіду на війні для успішного працевлаштування у мирному житті.

“Отриманий бойовий досвід стане їм у пригоді у цивільному житті. Наприклад, запис в резюме про досвід управління дронами допоможе ветерану, який шукає роботу в агросфері саме з використанням дронів. Або якщо наш Захисник чи Захисниця керували певним підрозділом, то це рівень менеджера, чи навіть топменеджера, і набуті організаційні здібності мають обов'язково застосовуватися ними у цивільному житті. Наразі ведеться робота над адаптацією програм з військових спеціальностей до цивільних”, – розповіла Світлана Березіна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ