Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мінветеранів: Ветеранські книжки – це інформаційна зброя у війні із загарбником-пропагандистом

Книжки воїнів, ветеранів, в яких вони описали події на Донбасі, свою участь та своїх командирів, побратимів у забезпеченні національної безпеки і оборони, відсічі і стримуванні збройної агресії Росії, будуть представлені у ʺВетеранському наметіʺ в Дніпрі на ІІ Міжнародному фестивалі ʺBook Space-2019”, - інформує прес-служба Мінветеранів.

Концепція ʺВетеранський наметʺ була запропонована самими письменниками-ветеранами, вона була успішно реалізована в Києві під час ʺМистецького Арсеналуʺ. Після чого Міністерство у справах ветеранів  спільно із волонтерами, авторами книжок, вирішило продовжувати і тепер влаштовує аналогічну локацію в Дніпрі на тамтешньому книжковому фестивалі.

ʺКнижки під час фестивалю зберігаються у наданих військовою частиною ящиках від боєприпасів. Так вирішили від початку, для зручності. Але є в цьому певний концептуальний зміст, адже ветеранські книги – це такий собі боєкомплект, який також має використовуватись проти ворога-пропагандиста руського миру. Війна не лише на фронті, в країні триває інформаційна війна і відверті розповіді учасників бойових дій, наших воїнів – це частинка історії, це та правда про ціну свободи та незалежності України, яку мають побачити та усвідомити цивільніʺ, - розповів заступник Міністра у справах ветеранів Олександр Терещенко.

Під час ʺМистецького Арсеналуʺ у ʺВетеранському наметіʺ було представлено 85 книжок про війну, різних авторів, різних літературних форм та жанрів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ