Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мін'юст має намір продати Лук'янівський та Львівський слідчі ізолятори

Міністерство юстиції незабаром оприлюднить умови інвестиційного конкурсу з продажу Лук'янівського (Київського) та Львівського слідчих ізоляторів наприкінці січня 2017 року. Про це повідомила прес-служба міністерства.

Мін'юст повідомив про завершення підготовки проекту державно-приватного партнерства з реалізації ініціатив "Будівництво нового київського слідчого ізолятора" та "Будівництво нового львівського СІЗО і лікарні".

Вимоги до проектних пропозицій і основні характеристики проектів будуть викладені в офіційному оголошенні на сайті Міністерства юстиції в останній декаді січня 2017 року після узгодження тексту оголошення робочою групою профільних міністерств і відомств, створеної розпорядженням Кабінету Міністрів.

Подання й розгляд пропозицій буде здійснюватися відповідно до вимог закону "Про державно-приватне партнерство" та порядку проведення аналізу ефективності здійснення державно-приватного партнерства, затвердженого постановою уряду від 11 квітня 2011 року № 384 (у редакції постанови Кабінету Міністрів від 16 листопада 2016 № 815).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ