Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Міська дитяча лікарня отримала медичне обладнання від дитячих лікарень Польщі

Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
1/2
Міська дитяча клінічна лікарня Львова, завдяки ініціативі благодійного фонду Сhildren’s Medical Care Foundation, отримала 18 одиниць медичної апаратури від дитячих лікарень Республіки Польща. Про це повідомили 21 липня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.

Зі слів заступника головного лікаря Романа Гереги, техніка фізично приїхала до лікарні понад рік тому, але не було необхідних ліцензій, аби офіційно можна було нею користуватися.

"Серед медичного обладнання, яке було подароване нашій лікарні, – ліжка, апарати для анестезії, бактерицидні та маніпуляційні лампи, візок, лабораторна сушка, респіратор, апарат для електроміографії, інкубатори закритого типу, реанімаційні столики для новонароджених", - розповів Роман Герега.

Це обладнання є дуже важливим у роботі лікарів.

"Багато пацієнтів виходжується на реанімаційних столиках, в інкубаторах, за допомогою апаратів ШВЛ тощо. Особливо для нас є важливим апарат для електроміографії, враховуючи те, що у нас є потужна нейрохірургічна та травматологічна служби. Тому ми щиро вдячні, що обладнання нарешті офіційно може бути введено в експлуатацію", - додав він.

Загалом, з ініціативи польського благодійного фонду Сhildren’s Medical Care Foundation та його президента Бйорна Мартінофа, до України надійшло 54 одиниці медичного обладнання для лікарень різних областей, в тому числі 18 одиниць для дитячої лікарні міста Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ