Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міська рада подала до суду на трьох підрядників, які ремонтували дороги у минулому році

Львівська міська рада подала до суду на трьох підрядників, які ремонтували дороги у минулому році. А саме на ТзОВ «Укрспецтехнології», яке ремонтувало вулицю І. Франка, проїзд Крива Липа та вул. Ужгородську, ТзОВ «Міор-ЛВ», яке працювало на вул. Ярослава Мудрого та вул. Шпитальній. За неякісний ремонт на вул. Скорини подано позов до суду і на ДП «Константа-Захід». Три справи перебувають у Господарському суді Львівської області, а три – у Господарському суді м. Києва.
«Будемо вимагати від цих підрядників відшкодування завданих збитків місту. На недоремонтованих об’єктах роботи у цьому році будуть проводитися першочергово», - говорить директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Юрій Голець.
Роботи на дорогах у цьому році проводитимуть тільки після того, як буде виготовлена і затверджена відповідна проектно-кошторисна документація.
«У договорах з підрядниками прописуватимемо багато штрафних санкцій, і як тільки підрядник буде відхилятися від термінів, чи від проекту – їм одразу нараховуватимуться штрафні санкції. Думаю, цього року ситуація з недобросовісними підрядниками не повториться», - додає Юрій Голець.
Повідомили «Гал-info» у прес-службі міської ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ