Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міська влада хоче ліквідувати ринок автозапчастин на вулиці Перфецького

Міська влада хоче ліквідувати ринок автозапчастин на вулиці Перфецького – як заявив сьогодні під час засідання виконавчого комітету голова Франківської районної адміністрації Ігор Базарник, мерія збирається подати позов до суду, аби власники ринку звільнили цю ділянку.
„Ухвалою сесії ЛМР ділянку на вулиці Перфецького було відведено під ринок автозапчастин, згодом рішенням виконкому її віддали під будівництво житлового будинку для працівників ГУ МВСУ у Львівській області. Згодом ухвалою сесії попередня ухвала про виділення ділянки під ринок була скасована”, – каже Базарник.
За словами голови адміністрації, власникам ринку запропонували іншу ділянку, однак після того, як вони розпочали там будівельні роботи, свій протест висловили газовики, оскільки територією проходять газорозподільні мережі.
Ігор Базарник стверджує, що мерії вдалося очистити половину цієї території від ринку, щодо решти, то сподівається на рішення суду. Він також запевняє, що інша ділянка підходить для ринку автозапчастин.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ