Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міська влада оголошує конкурс для громадських організацій

Міська рада розпочинає прийом документів на конкурс з фінансової підтримки громадських організацій в частині покриття мерією їх видатків на оренду приміщень. Про це під час прес-конференції повідомив заступник міського голови з гуманітарних питань Василь Косів.
Для розгляду листів-звернень від громадських організацій у Львівській міській раді була утворена спеціальна комісія, до складу якої увійшли представники департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради, управління "Секретаріат ради", управління комунальної власності та представники 5 постійних депутатських комісій. Головою комісії є сам Василь Косів.
„Конкурс, – каже він, – проводився з метою, щоб створити сприятливі передумови для розвитку громадських та інших неприбуткових організацій, які виконують суспільно значимі для міста функції, шляхом забезпечення можливості користування приміщеннями, що перебувають у власності територіальної громади міста Львова, відповідно до їх статутної діяльності”.
Учасниками конкурсу можуть бути громадські та інші організації, які офіційно зареєстровані відповідно до вимог законодавства України як неприбуткові, виконують суспільно значимі для міста функції та орендують приміщення, що перебувають у власності територіальної громади міста Львова.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ