Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Міськрада оголосила конкурс для надання в оренду нежитлових приміщень

Управління комунального майна Львівської міської ради оголосило конкурс на надання в оренду вільних нежитлових приміщень, які належать територіальній громаді Львова. Приміщення призначені для комерційного використання.
Зокрема, у  Галицькому районі надаються в оренду приміщення на вул. Веселій, 7 площею 98 кв м, на вул. Ю. Мушака, 42 площею 54,3 кв м. У Франківському районі вільні нежитлові приміщення на вул. В. Великого, 37 площею 317,8 кв м, на вул. Т. Чупринки, 28 площею 43,8 кв м та на вул. Айвазовського, 22 площею 95,6 кв м. У Залізничному районі це приміщення на вул. Луцького, 26 площею 35,5 кв м, на вул. О. Степанівни, 5 - 24,2 кв м, також у Личаківському районі на вул. Тарнавського, 25 площею 24,2 кв м. 
“Це комерційний конкурс і орендареві надаватимуться приміщення при дотриманні певних умов. Зокрема, при умові найвищої орендної плати, найкращого цільового використання приміщення і при утриманні приміщення в належних умовах”, - про це розповів “Гал-info” начальник відділу регулювання орендних відносин управління комунального майна ЛМР Юрій Сидор.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ