Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Міськрада просить припинити будівництво на території колишнього ЛАЗу, оскільки підприємство на етапі оформлення банкрутства

Міськрада просить припинити будівництво на території «Заводу комунального транспорту» (колишній Львівський автомобільний завод), оскільки підприємство на етапі оформлення банкрутства. Про це сказав журналістам заступник міського голови Львова з питань містобудування та землеустрою Андрій Павлів на місці  самовільного будівництва на території Львівського автомобільного заводу.
За його словами, на території підприємства, яке зараз знаходиться на етапі оформлення банкрутства,  неможливо відчужувати будь-який майновий комплекс. «Ми просимо припинити будівництво, вияснити всі обставини будівництва з Держархбудконтролем та з адміністрацією міста», - сказав Андрій Павлів.
Як повідомляло «Гал-info», „Завод комунального транспорту” подав апеляційну скаргу в Господарський суд Львова, де борг в сумі 1,96 млн грн за  не поставлені автобуси компанії „Маріуполь-авто” заводом  не визнаються. «Маріуполь-авто», своєю чергою, просить визнати «Завод комунального транспорту” банкрутом.
ЗАТ «Львівський автомобільний завод» змінив назву на «Завод комунального транспорту» - таке рішення було прийнято на зборах акціонерів на вимогу часу та на більш відповідну до сьогоднішніх цілей та завдань діяльність Товариства.
Львівський автомобільний завод випускає тролейбуси, автобуси та вантажні автомобілі.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ