Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міський голова Львова розповів для чого їздив до Кореї

Міський голова Львова Андрій Садовий підбив підсумки візиту до Республіки Корея, де він перебував останні кілька днів. Про це повідомили в пресслужбі ЛМР.
Фото Олена Ляхович

Зокрема, йдеться про будівництво ще одного індустріального парку, налагодження співпраці корейських та українських підприємців-виробників дронів та будівництво нової клініки.

«Короткі підсумки. Буде збудований ще один потужний індустріальний парк за корейські гроші для корейського бізнесу. Вони достатньо серйозно розглядають можливість входити в Україну.

Друге – маємо хороші контакти з виробниками дронів. Зв’язуємо їх з нашими виробниками. Дронів буде більше і вони будуть високої якості.

Третє - це буде збудована у Львові ще одна лікарня на базі лікарні святого Луки. Корейці готові максимально це все підтримувати.

Корейці готові робити все можливе, щоби ми були успішними, щоб ми не просто перемогли, а були економічно незалежними», - сказав Андрій Садовий.

Нагадаємо, у Республіці Корея з 6 листопада відбувалася «1-а Програма обміну знаннями з питань співробітництва у сфері реконструкції». Сюди запросили українських урядників та представників місцевого самоврядування, наукової спільноти та бізнесу. Делегати мали зустрічі з корейськими фахівцями різних сфер діяльності з метою розробки планів проєктів, які можуть бути реалізовані згодом. Фінансову на організаційну складову візиту забезпечувала корейська сторона, зокрема йдеться про оплату перельоту та проживання української делегації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ