Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Андрій Садовий розповів як його син продавав "літаки F-16"

Андрій Садовий розповів про розвиток інклюзивності Львова, вимкнення світла та навчання у школярів.
Фото Гал-інфо

Сьогодні, у ефірі радіо “Львівська хвиля” міський голова Львова Андрій Садовий поділився планом розвитку інклюзивності міста для людей з інвалідністю та наголосив, що в першу чергу для поранених військових та людей з інвалідністю заклади громадського харчування, театри, музеї повинні облаштувати їх комфортне перебування там. 

“Коли до вас приїде герой на колісному кріслі, ви напевно знайдете можливість, щоб він до вас заїхав, але якщо ви його на руках будете нести це буде неправильно, адже він сам має заїхати; чи людині потрібно буде у вбиральню, а ви за два з половиною роки не облаштували її”, -  наголосив мер міста.

Також, Андрій Садовий зазначив, що через часті вимкнення світла цьогоріч навчання в школах розпочнеться з 19 серпня, адже невідомо, яка буде зима.

“Плануємо різні сценарії, але точно переконаний, що ми виживемо і переможемо”, - додав міський голова.

На завершення, мер Львова розповів, що його родина допомагає багатьом батальйонам, активно донатить, адже зараз це дуже потрібно. Тішить, коли діти допомагають військовим, продають цікаві речі та збирають на дрони.

“Коли я був у відрядженні, то привіз малому формочки для випікання літака F-16. Моя дружина допомогла йому спекти тістечка, потім він продавав біля хати і назбирав понад 6 тис. грн. Ці кошти ми перерахували військовому “Доберман”, - поділився Садовий у прямому ефірі “Львівська хвиля”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ