Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міський голова Львова заговорив парадоксами

Сьогодні, 26 січня, на засіданні виконавчого комітету Львівської ради міський голова Львова Андрій Садовий виступив з ініціативою скасувати рішення від 24.12.2010 № 1815 «Про обслуговування установ (закладів) освіти централізованими бухгалтеріями районних відділів освіти», що було раніше прийнято. Виконавчий комітет таке рішення підтримав.

«Сьогодні ми повинні, перш за все, думати про освіту. Адже освіта – це завтрашній день. Рішення про бюджетування шкіл є правильним (очевидно, йдеться про «правильне» рішення від 24.12.2010, яке треба скасувати), але воно потребує врахування цілого комплексу аспектів. При цьому важливо зберегти самостійність шкіл. Щоб збалансувати прийняте раніше рішення, сьогодні на виконкомі ми скасували попереднє та створили робочу групу, яка включатиме директорів шкіл, депутатів, фахівців для напрацювання нового. Бо це рішення має нести школам самостійність у прийнятті фінансових рішень, а з іншого боку - контроль за використання коштів», - пояснив свою ініціативу Андрій Садовий.

Додамо, що «Свобода», яка має у Львівській міській раді більшість (55 депутатів з 90), планувала на наступній сесії ради вимагати скасування вже скасованого рішення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ