Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Місто вчергове відмовило у забудові вул. Курортної у Брюховичах

Як повідомили в пресслужбі ЛМР, причиною стала невідповідність містобудівної документації.

Управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради не погодило зведення багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на вулиці Курортній у Брюховичах.

Про таке рішення розповів головний архітектор Львова Антон Коломєйцев під час засідання виконавчого комітету Львівської міськради.

«Із заявою до нас звернувся Міндер Борис Сергійович. Готуємо відмову через невідповідність намірів забудови вимогам містобудівної документації.

В поданих намірах зазначено висоту проєкту – 16,85 м, в той час як максимально допустима висота будівлі згідно з детальним планом території становить 15 метрів», – розповів Антон Коломєйцев.

Завантажити фото

Перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко зазначив, що це чергова спроба забудувати багатоповерховим житлом територію лісу у Брюховичах. Цьому забудовнику відмовляли вже кілька разів, коли ще містобудівні умови і обмеження затверджував виконавчий комітет.

«Загалом це невелика ділянка і раніше ми вже її розглядали. Заявник відкорегував проєкт, об’єм загалом зменшили, але по висоті все ж він не відповідає нормам містобудівної документації», – додав Антон Коломєйцев.



Львівська міська рада: https://city-adm.lviv.ua/news/culture/architecture-and-historic-heritage/300043-misto-vcherhove-vidmovylo-u-zabudovi-vul-kurortnoi-u-briukhovychakh
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ