Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Місто викупило в Львівської обласної ради приміщення на вул. Короленка, 7

Депутати ЛМР таки проголосували внесення змін до розподілу коштів бюджету розвитку міста Львова, згідно яких місто придбало в Львівської обласної ради приміщення на Короленка, 7 за 40 мільйонів гривень.

За дане рішення проголосувало 48 міських депутатів.

При цьому, дані приміщення Львівська обласна рада попередньо на аукціоні намагались продати за 35 мільйонів гривень, а оціночна вартість приміщення становить 25 мільйонів.

Також депутати проголосували спершу прийняти у власність міста від Львівської облради нежитлові будівлі за вказаною адресою, а потім безкоштовно передати їх у власність релігійній місії Центру опіки сиріт Львівської архієпархії УГКЦ.

Виконком ЛМР має утворити відповідальну комісію, яка займатиметься питаннями прийняття та передачі у власність нежитлових будівель навчального корпусу, складу, майстерні на вул. Короленка, 7.

Центр опіки сиріт: депутати не піддались на шантаж Садового та Ганущина

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, 11 липня, під час засідання сесії Львівської міської ради, після палких та тривалих дискусій, депутати не підтримала рішення про виділення з бюджету Львова субвенції в розмірі 40 млн грн для обласної ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ