Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Війна з Росією

Місцеве населення не має бажання вмирати за міф «Новоросія», - Снєгирьов

З самого початку проекту « Новоросія» окупанти нарікали на те, що місцеве населення не бажає підтримувати терористів.

Наведу кілька цитат.

17.05.2014 р. Ігор Гіркін (Стрєлков): «Зізнаюся чесно - ніяк не очікував, що на всю область не знайдеться і тисячі чоловіків, готових ризикувати життям не в себе в місті на сусідній з будинком барикаді, звідки до найближчого національного гвардійця потрібно півдня на машині їхати, а на передовій лінії, де кожен день стріляють. Тим не менш, це так», - заявив він. Стрєлков визнав, що люди вимагають зброю, щоб захиститися від кримінальників у своїх будинках: «Ми здобули зброю. Захопили на складах, відібрали в української армії та міліції, купили у підпільних торговців за неймовірні гроші. Зброя є... Вона на передовому рубежі оборони - в Слов'янську, Краматорську, Костянтинівці... Але що ж ми бачимо? Що завгодно, тільки не натовпи добровольців біля наших штабів».

29.07.2014 р. Найманець з Південної Осетії Маірбек Плієв, який вирішив воювати на боці сепаратистів, не може зрозуміти пасивність населення: «Там, де я був (на Північному Кавказі - ред.), місцеве населення готове було розірвати... само рвалося в бій! А тут, блін... Я клянусь, я не розумію, чому тут таке населення». Плієв нарікає, що з одного мільйонного міста десять тисяч ополченців зібрати не можуть. «Прийшли на референдум 100%, а ось пальцем поворухнути нікому». Кавказець також відзначає той факт, що серед біженців на Донбасі багато людей, здатних тримати зброю: «Від чого він біжить? Я правда не розумію».

24.02.2015 р. Польовий командир бойовиків «Моторола» вважає, що б якщо чоловіки з Донецької та Луганської областей не тікали від війни, то сепаратистів б менше звинувачували в тому, що на їхньому боці воюють «російські терористи». «Якби кожен житель Донбасу... який знаходиться на території Росії, Білорусі чи Польщі, взяв би в руки зброю і приїхав би сюди, тоді б мене і Гіві менше б звинувачували в тому, що на нашій стороні воюють якісь російські терористи», - сказав він.

Нещодавно  Ютуб-канал  бойовиків «Алексей Мозговой – Голос народа» публікує «агітку», в якій намагається присоромити місцеве населення Донбасу в небажанні накладати головами за «новоросійський міф».

На відео бойовик з  бригади «Привид» на псевдо  «Пастух» каже: «Останнім часом мало бійців приходить до нас. Хочу звернутися до молодих хлопців, які в місті дійсно без роботи, приходять, випивають або що, займатися нічим абсолютно. А приходять з Росії, з різних країн до нас молоді пацани по 17, по 18 років. Хочу до вас звернутися. Ви 30-35 років, хлопці, ходите по місту, а до нас приходять з інших країн захищати нашу землю. Повинно бути вам дуже соромно», - заявляє він.

Час би уже й здогадатися, що  Новоросія – це міф, який виник у хворих головах, задурених кремлівськими ляльководами. Цілком природно, що місцеве населення не має бажання вмирати за міф..

Всі «Привиди» зникають, коли сходить сонце. Українське сонце..

Д. Снєгирьов 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ