Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

МОК представив логотип для спортсменів з Росії на Олімпіаді-2018

Міжнародний олімпійський комітет (МОК) представив логотип для російських атлетів, який буде використовуватися на Олімпійських Іграх 2018 року в південнокорейському Пхенчхані. Про це повідомляється на сайті організації, де розміщений список вимог до екіпіровки росіян.

Логотип Olympic Athlete from Russia ("Олімпійський атлет з Росії") - OAR буде розміщений на формі спортсменів замість герба і прапора Росії, а також логотипу Олімпійського комітету Росії. Він являє собою напис англійською мовою червоними великими літерами, вписану в біле коло.

Форма російських спортсменів може містити тільки ці написи, а екіпірування інших членів делегації - тільки абревіатуру. Особливо вказується, що розмір шрифту для слів "Olympic Athlete from" повинен бути еквівалентний слову "Russia".

Колірна гамма окремих елементів форми не повинна складатися в російський прапор. Дозволені один або два кольори національного прапора, але не три. Ба більше, їх колірна гамма повинна бути темніше, ніж у прапора Росії.

Нагадаємо, 5 грудня МОК ухвалив рішення не допустити Росію до участі в Олімпійських іграх 2018 року в південнокорейському Пхенчхані. Виняток буде зроблено лише для чистих в плані допінгу спортсменів, які зможуть виступити під нейтральним (олімпійським) прапором.

РБК Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ