Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Молочна компанія ЗАТ «Галичина» інвестує у свій розвиток 30 млн грн

Молочна компанія ЗАТ «Галичина» в 2007 р. інвестує в розвиток 30 млн грн. Про це «Гал-info» повідомив генеральний директор компанії «Галичина» Володимир Петрина.
 З його слів, 15 млн грн заплановано виділити на розвиток сировинної зони, зокрема на придбання холодильного устаткування для подальшого розвитку системи заготівлі у приватному секторі, закупівлю сучасних автотранспортних машин для зберігання сировини під час її транспортування на виробництво, а також розвиток інформаційної системи. Ще 8 млн грн планується витратити на розвиток виробництва, зокрема на встановлення нових фасувальних ліній, посилення апаратних цехів для забезпечення стабільного нарощування об'ємів виробництва цільномолочної продукції. Також планується вкласти гроші у розвиток дистрибуційної мережі, на що компанія витратить 7 млн грн.
Водночас, зі слів Володимира Петрини, у планах компанії завойовування ринків східних регіонів України.
«На сьогодні продукція молочної компанії «Галичина» представлена у всіх областях Західної та Центральної України, а також в Одесі, Миколаєві та Херсоні. У планах – до кінця року відкрити філії в обласних центрах східного регіону. Зокрема, у лютому-березні відкриється регіональний структурний підрозділ компанії у Харкові», – зазначив Володимир Петрина.
 ЗАТ „Галичина” – молочна компанія, заснована у 1998 році, за участю суто українського капіталу. Основні торгові марки компанії: «Галичина», «Чабани», «Молочар». На сьогодні «Галичина» входить до п’ятірки найбільших виробників цільномолочної продукції в Україні.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ