Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Молодь Львівщини запрошуть до створення бізнес-планів у сфері малого і середнього бізнесу

Управління у справах сім’ї та молоді ЛОДА спільно із Львівським обласним молодіжним центром праці проводить обласний конкурс бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді 14 – 35 років. Конкурс має на меті реалізацію економічної ініціативи молоді та практичного її втілення в сфері малого та середнього бізнесу.
Об'єктом конкурсного відбору є бізнес-плани, які представляють економічну модель підприємницької і господарської діяльності та передбачають створення нових або розширення вже існуючих підприємств. Переможці визначатимуться у двох номінаціях: “Студентські ініціативи” (проект носить навчальний характер і не передбачає впровадження) та “Молодий підприємець” (реальні проекти, автори яких мають певний досвід роботи та бажання впроваджувати ці проекти).
Пріоритетні напрямки: соціально творчі проекти; вітчизняне виробництво; розвиток агробізнесу Львівщини; інноваційне підприємництво; інформаційні технології. Учасники конкурсу також можуть запропонувати свою сферу підприємницької діяльності. Роботи на конкурс можна подавати до 29 квітня. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі ЛОДА.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ