Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Молодь Львова зібрала 400 000 гривень на UNBROKEN

400 000 гривень: саме таку суму вдалося зібрали для реабілітаційного центру UNBROKEN в межах благодійного соціологічного дослідження про молодь Львівської громади, – зазначають у ЛМР.

Дослідницька агенція Fama на запит Офісу «Львів – Молодіжна столиця Європи 2025» вивчала потреби та настрої львівської молоді, а франчайзингова мережа Lviv Croissants за кожну заповнену анкету перераховувала 100 грн в реабілітаційний центр UNBROKEN. Таким чином респонденти не лише взяли участь у дослідженні, але й долучилися до благодійної акції у підтримку UNBROKEN, де лікуються та проходять реабілітацію українські військові.

Дослідження, результати якого вже невдовзі презентують, стане основою стратегії молоді у Львівській громаді та визначення плану заходів і активностей, щоб якнайкраще зарекомендувати Львів як молодіжну столицю Європи у 2025 році.

Дослідження проводилося в межах реалізації титулу «Львів — молодіжна столиця Європи’25»  за підтримки Дитячого Фонду ЮНІСЕФ Україна та фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини (BMZ) через державний банк розвитку KfW.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ