Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Молодь Стрийської єпархії зустрілася з Головою Патріаршої молодіжної комісії

Зустріч о. Йосифа Міляна, Голови Патріаршої комісії у справах молоді з представниками молодіжних організацій відбулася 3 березня 2006 року в конференц-залі Канцелярії Стрийської єпархії УГКЦ. Про це повідомив о. Павло Худ, прес-секретар Стрийської єпархії УГКЦ. „Молодим людям вже сьогодні слід бути добрими християнами, щоб згодом відповідати за Церкву”, - сказав о. Йосиф Мілян.
Близько двадцяти представників молодіжних організацій Стрийської єпархії разом з представниками Патріаршої молодіжної комісії обговорили питання приготування до Патріаршого Собору УГКЦ у 2007 році. Він буде присвячений молодіжним питанням і має на меті активізувати діяльність молоді в Церкві.
На початку зустрічі о. Олег Кобель представив план діяльності Молодіжної комісії Стрийської єпархії у 2006 році. Кожен з присутніх керівників молодіжних організацій також поділився своїм досвідом праці та окреслив перспективи вдосконалення і розширення діяльності молодіжних спільнот.
Під час зустрічі о. Ростислав Пендюк, секретар Патріаршого Собору 2007 наголосив, що „представники молодіжних спільнот мають відтепер працювати над вирішенням питань, пов’язаних з діяльністю, можливостями та потребами молоді. За таких умов можна сподіватися, що Соборові рішення знайдуть практичні втілення у церковному та молодіжному середовищах”.
Патріаршому Собору 2007 передуватимуть єпархіальні молодіжні Собори. У 2006 році такий Собор проходитиме у Стрийській єпархії. Єпархіальний Собор особливу увагу приділить вивченню проблем, які існують в молодіжному середовищі та подасть шляхи їх вирішення до секретаріату Патріаршого Собору.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ