Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Молодь Віра Покликання - XI екуменічний тиждень у Львові

ХІ Екуменічний соціальний тиждень «Молодь. Віра. Покликання» стартує сьогодні у Львові. 4 жовтня відбудеться урочисте відкриття та відкрита дискусія у Центрі Митрополита Андрея Шептицького (Український католицький університет, вул. Козельницька, 2а, паркова аудиторія).

За словами партнера заходу, Назарія Брезіцького, засновника громадського проекту «Ідея міста» всі проекти , які сьогодні реалізовує УКУ спрямовані на виховання здорової культурно збагаченої молоді, саме тому він та його команда підтримують заходи УКУ. «Щороку ми долучаємо до проведення екуменічного тижня екуменічними студіями УКУ, і це вже добра традиція розвиватись разом. Цьогоріч тема є вкрай важлива молодь віра покликання – наша молодь повинна мати сильну віру, щоб реалізувати себе в Україні, а не за кордоном. Це наше головне завдання.» - наголосив Назарій Брезіцький

Основний акцент організатори ставлять на заходах, що відбудуться в суботу, 6 жовтня. У дворику центру Шептицьких буде встановлено майданчик здорової молоді, де заплановано виступи дитячих юнацьких і танцювальних та хорових колективів. Презентація книжки Юліани Лавриш.

«Церква в нових медіях України: проблеми і пріоритети комунікації»

Виставка-ярмарок громадських організацій. Квест від ГО «Пласт», і на завершення Святковий концерт «Лови хвилю».

Всеукраїнський суспільний форум триватиме з 3 по 6 жовтня 2018.

Довідка:

Екуменічний соціальний тиждень (ЕСТ) – Всеукраїнський суспільний форум, який прагне об’єднати ресурси громади, влади, соціальних організацій, Церков, ЗМІ та освітян навколо вирішення актуальних проблем суспільства, базуючись на загальнолюдських цінностях та Соціальній доктрині Церкви, стимулюючи екуменічний діалог у соціальній сфері.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ