Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Молоді дизайнери зі Львова та Цюриха обмінюються досвідом та дизайнерськими ідеями

Молоді дизайнери зі Львова та Цюриха обмінюються досвідом в рамках українсько-швейцарського проекту “Цюрих-Львів-Цюрих”, який 19 червня стартував у Львові, — повідомили в Львівській міській раді. Для участі у проекті до Львова прибули 30 студентів-графіків із Професійної школи дизайну з швейцарського міста Цюрих, українську ж сторону представлятимуть 30 студентів кафедри графіки дизайну Львівської Академії мистецтв.

Майбутні майстри з графіки спілкуються за допомогою знаків та зображень. Однією з основних тем лекцій та симінарів є графіка в громадському просторі обох міст - Львова й Цюриха. Студенти-графіки із Швейцарії вирішуватимуть у невеликих групах разом з українськими студентами завдання до теми типографіка в місті або семіотичні відмінності між словами, символами та їх типографічним представленням обома алфавітами.
 Творчий культурний обмін відкриває молодим професіоналам нові горизонти й способи бачення, а також нестандартні підходи до використання зображень та знаків. Із робіт, виконаних за цей тиждень, друкуватимуться серії поштових листівок, які зможуть продовжити комунікацію. Запланована поїздка львів'ян до Цюриха.
 Проект триватиме до 24 червня. Фінансує його Дирекція з питань розвитку та співпраці Швейцарського уряду та Фонд ІКЕА  у рамках Співпраці зі Сходом та теми року «Молодь і розвиток».

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ