Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Молодіжна рада при ЛОДА зробила перший крок до відкритості

Для покращення прозорості своєї діяльності „Молодіжна рада” при ЛОДА запустила власний Інтернет-блог. Про це сьогодні під час прес-конференції розповів голова Молодіжної ради Андрій Рожило.
„Ми не запускали власний сайт чи портал, бо вони недостатньо зручні у користуванні. Проте блог - це частина мережі, тут ми зможемо черпати інформацію, провадити діалог з іншими організаціями та просто людьми”, - розповів Андрій Рожило. На блозі молодіжної ради публікуватимуться усі рішення, прийняті Молодіжною радою. Найближчим часом Молодіжна рада планує ще й розробити критерії оцінки реалізованих проектів, щоб якісно оцінити усі їхні недоліки та переваги.
Молодіжна рада при ЛОДА - це постійно діючий дорадчий орган, неполітичне об’єднання, до складу якого входять представники двадцяти шести громадських організацій, представник управління у справах сім’ї та молоді ЛОДА та представник профільної комісії ЛОР. Також до ради можуть долучатися представники молодіжних осередків політичних партій Львівщини. „Наше завдання - об’єднати всі молодіжні громадські організації та припартійні молодіжні осередки з метою вироблення одного єдиного організму, який координуватиме молодіжну політику в області”, - зазначив заступник голови Молодіжної раджи Марко Зброжик-Ланиця. На думку начальника управління молодіжної політики ЛОДА Андрія Рожнятовського, діяльність Ради у майбутньому залежатиме від того, як вона пройде перші етапи становлення.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ