Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Моршинський завод мінеральних вод „Оскар” збільшить статутний фонд у 2,7 раза

ВАТ "Моршинський завод мінеральних вод "Оскар", що входить до складу холдингу "ІDS Group",  збільшить статутний фонд на 166,7% - з 3,300 млн грн до 8,800 млн грн. Про це «Гал-info» повідомив керівник відділу по зв’язках із громадськістю IDS Group Дмитро Олтаржевський.

За його словами, статутний фонд збільшать шляхом додаткового випуску 550 тис. акцій номіналом 10 грн. Залучені кошти спрямують на оснащення нового заводу з виробництва води «Моршинська»  збільшення статутного фонду проводиться за рахунок внесків. Зокрема,  в статутний фонд підприємства буде внесена  італійська лінія "Sіpa" для розливу мінеральної води в ПЕТ-пляшки ємністю 3 і 6 літрів.
У 2005 році завод „Оскар” збільшив випуск мінеральної води на 46,9% - до 11,114 млн дал (порівняно з 2004 р.).
У 2004 році завод „Оскар” збільшив випуск мінеральної води на 47,9% - до 7,563 млн  дал (порівняно з 2003 р.).
ВАТ „Моршинський завод мінеральних вод „Оскар” випускає природну мінеральну воду під ТМ „Моршинська” з низьким рівнем мінералізації (0,1-0,3 г/л) в скляній тарі і ПЕТ по 0,5; 1,0; 1,5; 3,0; 6,0; 10,0; 18,9 л, а також випускає мінеральну воду сильногазовану, слабогазовану і негазовану.
IDS Group утворилася наприкінці 2004 року в результаті об'єднання чотирьох компаній: ЗАТ «Індустріальні та дистрибуційні системи» («ІДС»), ВАТ «Нова», Миргородський завод мінеральних вод і Моршинський завод мінеральних вод «Оскар». IDS Group виробляє і просуває на ринок збалансований портфель продукції власного виробництва: «Миргородська», «Моршинська»,  «Аляска»,  «Старий Миргород»,  «Сорочинська», а також імпортує справжній грузинський «Боржомі».
Частка компанії IDS Group на ринку мінеральних вод України становить близько 20%.
    

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ