Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Москаль: Україні має бути "по цимбалах", чи є в Криму електрика

Забезпечувати електрикою окупований Крим має Російська Федерація, а Україна має більше перейматися відновленням енергопостачання на Закарпатті, де вирує негода. Про це в прямому ефірі "112 каналу" заявив голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль.

"А як вони (кримчани - ред.) кричали "Ра-сєя! Ра-сєя!". Чому вона не дає їм світла? Вони туди хотіли, хай від них і отримують світло... Я працював на Луганщині, світло їм (мешканцям окупованих районів - ред.) подавала Росія повністю на всю Луганську область, вони не брали від нашої Щастинської ТЕЦ жодного кіловата, Російська Федерація їм подавала газ. То чому Російська Федерація не подає світло у Крим? Путін приїздив туди літом, хай приїде тепер, коли холодно", - сказав Москаль.

Він заявив, що повністю підтримує активістів, які борються за свої права шляхом блокади Криму. Окрім того, на думку Москаля, Україні слід більше перейматися, чи є світло на Закарпатті, де зараз вирує негода, а не в Криму.

"А чого Україна так печеться, є в Криму світло чи немає? Ми що, туди зібралися на відпочинок? Ми печемося, щоб підготуватися до курортного сезону, щоб люди їхали до нас, на Закарпаття, а чи буде світло в Криму, як кажуть на Гуцульщині, по цимбалах", - зазначив голова Закарпатської ОДА.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ