Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мультимаркети «Аврора»: все для дому в одному місці

Купівля необхідних товарів через інтернет-магазини вже давно стала повсякденністю для багатьох українців. При цьому з кожним роком дедалі більше споживачів роблять свій вибір на користь онлайн-гіпермаркетів.

Основна особливість таких торгових майданчиків полягає в тому, що вони пропонують своїм відвідувачам широкий вибір продукції з різних товарних категорій. Наприклад, на сайті компанії Аврора, найбільшої в Україні мережі мультимаркетів, можна замовити продукцію для кожного члена сім'ї:

  • іграшки та інші принади для малюка, що підростає;
  • посуд, косметику та одяг для дівчини чи жінки;
  • автотовари та рибальське приладдя для чоловіка;
  • корми та аксесуари для домашніх улюбленців.

Все в одному місці – це максимально зручно, швидко та вигідно.

Трохи відомостей з історії торгової мережі

Перший магазин відомої сьогодні на всю країну мережі Avrora з'явився в місті Полтава у 2011 році. Тоді це була невелика торгова точка, власники якої вирішили працювати в сегменті dollar store, який тільки починав формуватися в ті часи на вітчизняному ринку.

При цьому керівництво компанії відразу ж прийняло кілька принципових та ефективних рішень, у тому числі:

  1. Відмовилося від популярної у 2010-х роках концепції щодо того, що куплений товар поверненню не підлягає. З одного боку, це зробило магазини «Аврора» привабливими для клієнтів, а з іншого – мотивувало менеджерів стежити за якістю продукції, що закуповується.
  2. Вирішило автоматизувати ключові господарські процеси. Торгові точки були оснащені комп'ютерною технікою, а закупівлі, облікова та інша аналітична діяльність проводилися з використанням спеціального ПЗ.
  3. Відмовилося від необов'язкових фінансових витрат та дорогого піару. І сьогодні торгові точки цієї мережі рідко можна побачити на центральних вулицях великих міст, а також перших на поверхах ТЦ. Натомість компанія зробила ставку на високий рівень сервісу та широкий асортимент продукції, і це дало свій позитивний результат.

Все це разом із лояльною ціновою політикою призвело до того, що сьогодні торговельна мережа є найбільшою на території України, а кількість її магазинів перевищує 900.

За що покупці вибирають «Аврору»

Сьогодні на ринку країни працює кілька торгових мереж формату мультимаркет. Проте найвідомішим брендом є саме «Аврора». Її торгові точки присутні в кожному більш-менш великому місті країни, а список наявних позицій нараховує десятки тисяч.

Покупці цінують цю мережу мультимаркетів за різні позитивні якості, зокрема:

  • конкурентні ціни, що реалізується завдяки прямій співпраці компанії з виробниками. Внаслідок цього націнки магазину дуже незначні;
  • наявність унікальних товарних позицій, які неможливо зустріти в інших торгових мережах країни;
  • можливість повернення купленої продукції в разі виявлення дефектів чи інших недоліків;
  • високий рівень сервісу.

Крім того, сьогодні «Аврора» – це ще й сучасний інтернет-магазин, точніше, онлайн-гіпермаркет. Спеціальні тематичні добірки (наприклад, для любителів активного відпочинку), регулярні акції та знижки, простий пошук продукції та детальний опис кожної позиції – все це дає можливість здійснювати інтернет-покупки максимально зручно.

При цьому широка мережа складів та продумана логістика дозволили компанії організувати власну службу кур'єрської доставки товарів у багатьох містах країни. Достатньо лише сформувати замовлення з необхідними товарами, вибрати оптимальний спосіб оплати (у тому числі при отриманні продукції), і вже через кілька годин все необхідне буде доставлено за вказаною адресою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ