Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ми готові частину нашого ПДФО віддати державі, - Садовий

Міський голова Львова Андрій Садовий записав відеозвернення на тему топ питань та подій тижня.

Час підбивати підсумки тижня. Дискусійна тема ПДФО, відвідини наших львівських бригад на передовій, передача дронів, рік Протезній Майстерні та укриття. Таким був цей тиждень. Детальніше у відеозверненні.

"Що робити із ПДФО? Позиція Львова дуже проста: ми готові частину нашого ПДФО віддати державі, щоб було більше зброї і ми знищували ворога.

Цього тижня відвідав наших захисників та захисниць на передовій. Це 80-та, 125-та та 103-тя бригади. Від громади міста привіз дрони. Цієї осені плануємо додатково передати більше двох тисяч дронів. Забезпечити наших захисників – це наш пріоритет.

Цього тижня минув рік, як ми створили першу Протезну Майстерню. І за цей рік ми зробили декілька сотень протезів для наших військових. Ми продовжуємо вибудовувати екосистему людяності UNBROKEN у Львові. 

Важлива тема – укриття. Я б дуже просив всіх мешканців ще раз перевірити, в якому стані вони знаходяться. Ми маємо бюджетні кошти на відновлення укриттів і робимо наше місто більш безпечним.

І наостанок варто згадати та подякувати нашим вчителям. 1 жовтня маємо День вчителя, та Покрови і День захисників та захисниць, за новим календарем", - зокрема повідомив Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ