Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ми не повинні думати, що єпископи УГКЦ мають монополію на всі знання та мудрість, — Глава УГКЦ

В рамках підготовки до Синоду Єпископів УГКЦ, який відбудеться у Львові 13-20 вересня 2006 року, на адресу Секретаріату Синоду надійшло близько 20 листів, в яких представники духовенства, а також миряни висловили свої думки та побажання з приводу головної теми цьогорічного Синоду — священство, його життя та покликання. Про це сьогодні, 6 червня 2006 року, під час прес-конференції у Львові повідомив глава УГКЦ, Блаженніший Любомир Кардинал Гузар. Згідно з традицією, у роботі Синоду беруть участь тільки єпископи, проте на останньому засіданні було вирішено запросити вірних церкви — духовенство та мирян, до участі у підготовці наступного Синоду.
«Секретаріат розгляне ці листи і зробить підсумок висловлених у них думок, — зазначив глава УГКЦ. — Ми вдячні цим людям, що вони потрудилися додати щось від себе і цим самим допомогли у підготовці та якісному проведенні цьогорічного Синоду».
Блаженніший Любомир Кардинал Гузар також повідомив, що невдовзі буде оприлюднено нове звернення УГКЦ з проханням молитви за якнайкраще проведення Синоду єпископів УГКЦ.
Нагадаємо, що наступний Синод єпископів УГКЦ відбудеться у Львові 13-20 вересня 2006 року. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ