Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Михайлу Мужилівському не вибачили скандалу: виборчий список БЮТ до міської ради він не очолить

Екс-голова Львівської міської організації ВО «Батьківщина» Михайло Мужилівський не очолив список БЮТ до Львівської міської ради, — повідомив «Гал-info» голова ЛОО ВО «Батьківщина» Іван Денькович.
Екс-голова Львівської міської організації ВО «Батьківщина» Михайло Мужилівський не очолив список БЮТ до Львівської міської ради, — повідомив «Гал-info» голова ЛОО ВО «Батьківщина» Іван Денькович. За його словами, скоріш за все список БЮТ до міськради очолить теперішня голова ЛМО партії Мирослава Бачишин. Щоправда, як запевнив Іван Денькович, Михайло Мужилівський отримав прохідне місце у виборчому списку блоку до міської ради.
«Центральне керівництво БЮТ вирішило, що, зважаючи на недавню поведінку Мужилівського, він не може очолити список, однак сьогодні він вже визнав свої помилки, отож місця у прохідній частині списку ми його не позбавляли», — зазначив Іван Денькович.
У попередній редакції виборчого списку БЮТ до міської ради саме Михайло Мужилівський мав очолити цей список. Проте через скандальний вихід членів об’єднання підприємців «Крок» з ВО «Батьківщина» позиції кроківців у партії значно ослабли, незважаючи на те, що згодом вони визнали, що рішення про вихід з «Батьківщини» було поспішним і назад повернулися в партію. Нагадаємо, члени ГО «Крок» були незадоволені формуванням виборчого списку Блоку Тимошенко до Верховної Ради, а саме: участю у списку до Верховної Ради ЛОО ВО «Батьківщина».
Натомість виборчий список БЮТ до обласної ради не став несподіванкою. Як повідомляв уже Іван Денькович, його очолив голова виборчого штабу БЮТ у Львівській області Степан Курпіль, другим у списку йде голова ЛОО ВО «Батьківщина», а третім — депутат обласної ради Остап Федоришин.
«Я не буду називати всіх прізвищ, адже остаточно затвердити списки має міська та обласна міжпартійні конференції БЮТ, які відбудуться 15 січня. Після конференцій ж ми оприлюднимо свої списки», — зазначив Іван Денькович.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ