Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Миколаївський районний центр зайнятості організував для школярів 9-11 класів День презентації професії "кравець"

Нещодавно в Миколаївському районному центрі зайнятості відбувся День презентації професії "кравець", на який було запрошено учнів 9-11 класів Черницької, Демнянської середніх шкіл та Тростянецької неповної середньої школи. Про це повідомила прес-служба ЛОДА з посиланням на начальника відділу активної підтримки безробітних Миколаївського районного центру зайнятості Надію Баймак. Професію "кравець" обрали не випадково, адже на теренах району є два досить потужні швейні підприємства, на яких є постійна потреба у таких працівниках.
Спершу спеціалісти центру зайнятості розповіли школярам про послуги, які надає служба зайнятості, проаналізували ситуацію на місцевому ринку праці, організували екскурсію в Миколаївський професійний ліцей.
Майстер виробничого навчання М. Козоглодюк та заступник директора з виховної роботи І. Сарамага ознайомили молодь з умовами вступу до цього навчального закладу, показали, як навчаються ліцеїсти. Згодом вихованці ліцею продемонстрували невелику колекцію одягу, який вони підготували для презентації свого навчального закладу.
Після відвідин ліцею школярі взяли участь в екскурсії на ТзОВ "Фімекс-Україна", що виготовляє легкий жіночий та дитячий одяг, гардини для вікон. Усю виготовлену продукцію експортує в Данію. Школярі побували в усіх цехах, де ознайомилися з процесом виробництва – від початкової (розкрійної) до завершальної операції, тобто виходу готової, упакованої продукції.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ